Έξοδα Αποστολής

 

ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής προς όλη την Ελλάδα, για αγορές άνω των 59,00 ευρώ και δέματα έως 2 κιλά. Εφόσον επιλέξετε τρόπο πληρωμής «Αντικαταβολή» (μετρητά κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας), υπάρχει επιπλέον χρέωση 1,20 ευρώ Για παραγγελίες άνω των 99 ευρώ και τα έξοδα αντικαταβολής είναι δωρεάν.

 

Για αγορές μικρότερης αξίας, τα έξοδα αποστολής προς όλη την Ελλάδα είναι 2,90 ευρώ για δέματα έως 2 κιλά.

 

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής αυξάνονται κατά:

  • 0,70 ευρώ ανά κιλό, για αποστολές εντός Αττικής
  • 0,90 ευρώ ανά κιλό, για αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα

Σε αυτήν την περίπτωση θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά για το κόστος των μεταφορικών και η αποστολή της παραγγελίας σας θα πραγματοποιηθεί μόνο μετά από έγκρισή σας.

 

Χρόνος Παράδοσης

Όλα τα προϊόντα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, αποστέλλονται

Σε όλη την Ελλάδα με την εταιρεία ταχυμεταφορών « ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ – www.taxydromiki.com »

 

Εφόσον ολοκληρώσετε  την παραγγελία σας μέχρι τις 11:00 π.μ. Δευτέρα έως Παρασκευή, θα την παραλάβετε σε 1-4 εργάσιμες ημέρες.

 

Καθυστέρηση παραγγελίας

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

  • Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας.
  • Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών, καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π.χ. τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά.

Σε μια τέτοια περίπτωση, εφόσον δε θα καταφέρουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, μπορείτε να καλέσετε στο 210 9530957, Δευτέρα-Παρασκευή, 09:00-15:00, για να ενημερωθείτε σχετικά με την εξέλιξή της παραγγελίας σας.

 

Κόστος αντικαταβολής

Αν επιθυμείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή (μετρητά με την παραλαβή της παραγγελίας σας), η παραγγελία σας επιβαρύνεται με έξοδα αντικαταβολής.

Τα έξοδα αντικαταβολής είναι 1,20 ευρώ πλέον των εξόδων αποστολής. Για παραγγελίες άνω των 99 ευρώ, τα έξοδα αντικαταβολής είναι δωρεάν.

 

Δυσπρόσιτες περιοχές χωρίς επιπλέον κόστος!

Με χαρά σας ανακοινώνουμε πως ΔΕΝ υπάρχει επιπλέον χρέωση για παράδοση σε δυσπρόσιτες περιοχές!